Reclame op een billboard in Utrecht

Meer dan eens overwegen klanten van One Media te adverteren op billboards in Utrecht. En dat is helemaal niet gek, adverteren op billboards blijft een populaire vorm van buitenreclame. Zeker in de gemeente Utrecht.

Reclame in de gemeente Utrecht

Utrecht, zowel de naam van de stad als de provincie is qua inwoneraantal de op drie na grootste gemeente van Nederland. Van de vier grootste steden in Nederland ligt Utrecht het meest centraal, het is dan ook een populaire bestemming voor een dagje of weekendje weg voor mensen uit het hele land.

De stad staat bekend als een gezellige en sfeervolle stad met terrassen langs de grachten, pittoreske straatjes, leuke boutique winkeltjes, de Oude Hortus, het Spoorwegmuseum en natuurlijk de Domtoren.

Knooppunt Utrecht

De centrale ligging zorgt er ook voor dat het belangrijkste knooppunt van de spoorlijnen in Nederland station Utrecht Centraal is. Dit station wint het zowel qua aantal jaarlijkse bezoekers als oppervlakte van alle andere stations in Nederland. Ieder jaar maken bijna 90 miljoen reizigers gebruik van dit station, sommigen pakken hier de bus, andere de trein of tram. In de toekomst zal dit het aantal reizigers naar verwachting nog verder groeien.

Naast de grote aantallen mensen die hier het openbaar vervoer pakken kruisen er ook diverse belangrijke autosnelwegen in Utrecht. Waarvan ook jij de oudste en bekendste ongetwijfeld herkent: Knooppunt Oudenrijn.

Billboard Utrecht

Door de mega centrale ligging van Utrecht en de daarmee gemoeide hoeveelheden mensen die de provincie en stad aantrekken en passeren. Van dagjesmensen tot forenzen, van toeristen tot studenten, welke doelgroep je ook wenst te bereiken in Utrecht kan het allemaal.

In Utrecht zijn diverse billboards te vinden, zowel zogenaamde vaste billboards, waarvan de boodschap niet wijzigt als digitale billboards. Enkele locaties waar het mogelijk is om op digitale billboards te adverteren zijn Hoog Catharijne, het winkelcentrum direct aan station Utrecht Centraal en de Jaarbeurs. Samen met jou kijken we naar de meest geschikte locatie voor je boodschap om zo tot de best mogelijke resultaten te komen. Ook bepalen we samen met jou de gewenste periode van de billboard campagne en het aantal billboards in Utrecht wat nodig is om het bereik te genereren waar je naar op zoek bent.

Contact One Media

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om op billboards in en om Utrecht te adverteren? Stuur ons dan een e-mail of geef ons direct een belletje.

● Telefoon: 020 210 1770

● Email: [email protected]